0733-900 832 peter@taiso.se
 1. Egenträning – Stora Gymmet/CrossFit boxen
  För att träna på gymmet skall du alltid boka tid på vår boknings sida. Tjänster heter Open Gym. Du får alltså inte träna eller vistas där om du inte har bokat tid. Vår lokal är godkänd för 20 personer men det är endast boknings bart för 12 personer. 2 coacher får vistas och behöver inte boka.
 2. Egenträning – Lilla Gymmet
  Bokning gäller och max 4pers. + 1 Coach
 3. Egenträning – Kampkonst gymmet
  Ingen bokning behövs men det får vistas max 8 personer samtidigt.
 4. Omklädningsrum
  1 person åt gången. Byt hellre om och duscha hemma.
 5. Receptionen
  2 personer samtidigt får vänta.

Gruppass!
Alla gruppass måste bokas och avbokas om du får förhinder. Är passet fullt kan du boka dig på en återbuds lista. Den som inte avbokar kommer att få varning och kan bli avstängd i en månad från att delta på gruppass. Max antal personer gäller :

• CrossFit – 12 – 2 instruktörer
• Yoga 8 + 1 instruktör
• FightersFitness 8 + 1 instruktör
• Karate för vuxna 8 + 1 instruktör
• Karate för barn 8 + 1 instruktörer

Det är endast betalande medlemmar som får vistas på Taiso.
1 Föräldrar får komma in och hämta sina barn men stannar i receptionen. Inga barn får vänta på Taiso längre än 5 min på att bli avhämtade.

Givetvis följer vi tidigare restriktioner vad gäller hygien, avstånd, rengöring av använd utrustning med papper och rengöringsmedel som finns på Taiso anläggningen. Vid minsta tecken / symptom på huvudvärk, feber, förkylning, ont i halsen så avstår du från att besöka vår anläggning. Detta gäller även om någon i ditt hushåll eller om du har varit i kontakt med någon på jobbet, skola bekantskapskrets som har testat positivt för Covid-19.