0733-900 832 peter@taiso.se

Kom igång och håll igång för tjej/kvinna

  Kom igång och håll igång för tjej/kvinna Fullbokat 2023
Är du tjej/kvinna som tycker att det är svårt att hitta tid, motivation och träningsglädje? Ålder spelar absolut ingen roll. Men du vill göra en förändring och saknar motivation eller någon att hålla igång med. 
Du vet att träning, kost, rörelse/motion är viktigt för kropp och hälsa men tycker det är svårt att ta dig iväg till gymmet, träningspass? Helt enkelt svårt att hålla motivationen uppe och behålla en sund och hälsosam livsstil. Därför får du just nu möjligheten att nätverka och träna tillsammans med andra tjejer i grupp, på egen hand eller i par helt efter era egna förutsättningar, när det kommer till tid och erfarenhet.
Tillsammans med en träningscoach har vi skapat en träningsgrupp där ni i gruppen bestämmer sinsemellan när ni kan träna tillsammans. 

Hur går detta till då?
Jo, du får en inbjudan och går med i en privat Facebook grupp där du på egen hand håller kontakt och på så vis bestämmer träningstid med övriga i gruppen. Du tränar som sagt med likasinnade och helt efter dina egna förutsättningar och på den tid som passar dig/er bäst. En gång i månaden har du möjlighet att träffas fysiskt med alla i gruppen för en gemensam coaching timme. Du kan ställa frågor och dela med dig av din resa om du vill. 
Du tränar efter ett rekommenderat och anpassat träningsprogram och vid önskemål göra en Body Scan för att på sikt se din träningsutveckling. Tillsammans med andra i gruppen får ni coaching och feedback på det ni undrar över. Vill du ha några delmål så får du även hjälp/tips med det. 
Du/ni kan peppa och motivera varandra och bestämmer själva när ni vill träna. 
Ju fler ni är i gruppen desto större chans att hitta andra att träna tillsammans med.
Kontakta oss på info@taiso.se eller fyll i kontaktformuläret som finns på startsidan längst ner.
Du kan även gå direkt till bokningen och säkra din plats här.