0733-900 832 peter@taiso.se

Föreläsningar

Vi erbjuder föreläsningar och utbildningar inom ämnen som berör dig känslomässigt och får dig en tankeställare vare sig det handlar om kost, hälsa, relationer eller kommunikation i både jobbet och privat.
Föreläsningarna skapar tankeställare och debatt. Det varvas med frågeställningar och praktiska övningar. Vad ni än väljer utlovas det en aha upplevelse hos flera individer. Vi skräddarsyr både föreläsningar och utbildningar efter kundens behov.
Exempel på föreläsningar och utbildningar.
Upptäck Tankens Makt!  ( Coaching för grupper, lag  och arbetslag )
Föreställningsförmåga ger oss oerhört stora resurser. Tankarna är med och styr mängder av olika processer i vår kropp. Det kan ge oss oanade möjligheter om vi lär oss att på rätt sätt ersätta negativa tankar med positiva. Med visualisering och tanke kraft kan vi till och med påverka andra eller skapa och leva det liv vi önskar att leva eller skapa bästa förutsättningar för grupper, lag mm..
Om hur vi tar oss ur negativa tankar och omvandlar de till en bra stämning på jobbet, föreningen eller familjen.
MindFul Coach
Ansvar att vara ledare eller coach , mod, konflikt, vad kan jag bidra som ledare/tränare/coach .. positivt tänkande, agera , ersätta det negativa med positiva, tankekraft, ansvar till andra människor och sig själv. Möjlighet att påverka i positiv
riktning, Avtryck som ledare genom sina handlingar och kommunikation.
Vilken diet är bäst?
Om kost, hälsa och hur vi klarar av hålla diet, eller är det verkligen nödvändigt med en diet för att uppnå vår ideal trivselvikt eller träningsform? Beach 20xx ? Nästan alla vet hur eller att man bör äta sunt men det svåra är att hitta det rätta sättet som passar just dig.
Svart bälte i relation!
Om hur vi hittar rätt partner och behåller en sund relation. Kommunikation och ärlighet är nyckeln till sund relation mellan människor, men det är inte alltid så lätt men lättare än du tror.
Leva Med Glädje!
Tyck om dig  själv och andra människor. Alla människor förtjänar att vara lyckliga vara tillfreds med dig själv. Hur du Stärker ditt självförtroende och lär dig att acceptera dig själv för den fantastiska människan du faktiskt är. Om hur du tar dig ur när du fastnat i vardagens ekorrhjul.
No Stress No Mess!
Hur du hittar rätt tempo i ditt liv för att inte gå in i väggen. Hur får du till det för att få ut det bästa och det mesta på jobbet och i hemmet.
Hur du väljer att prioritera rätt saker så att  hittar balans i ditt liv.
Meditation i din vardag.
Om meditation och att hitta sitt inre lugn och fokus. Fungerar meditation och kan jag använda det överallt när om helst? Vad händer när vi mediterar? Hjälper det ?
Introduktion till Mindfulness
Är du här och nu eller ständigt i det förflutna. Stressad av att tiden inte räcker till och känner du dig ständigt jagad. Risk för stress relaterade sjukdomar och risk för att gå in i väggen? Mindfulness Lär dig att vara i nuet. Ta vara på din tid och lär dig njuta av livet. Lär dig att skapa din egen framtid och var i balans med dig själv och omgivningen. Det är inte lätt men med rätt verktyg kommer du att se på ditt liv och dig själv med helt andra ögon. Teori varvas med praktiska övningar som hjälper dig på vägen och minskar stressen.
Meditation (kurs)
– Passar utmärkt att kombinera med föreläsningen ”Meditation i din vardag” eller ”Introduktion till Mindfulness”
Vad är meditation? Flum eller en väg till harmoni. Lär dig att slappna av hemma och på jobbet. Finn ditt sanna jag och din uppgift. Minska stressen, utveckla din spirituella sida. Att meditera är att lära sig mer om sig själv, en inre upptäcks resa. Hitta din guide! Teori varvas med praktiska övningar i meditation.